2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

DK: A Fidesz rádöbbent, hogy kisebbségbe került kvótaügyben

Miután a DK – kvótapárti aláírásgyűjtése kapcsán – ismertette az Eurobarometer friss közvélemény-kutatását, a Fidesz gyorsan rendelt egy ellenkutatást a Századvégtől. A nemzetközileg is elismert Eurobarometer kutatása világosan megmutatta, hogy a magyarok 74%-a egyetért a kötelező uniós kvótákkal. A Fidesz nyilvánvalóan nem tudta elviselni a tudatot, hogy értelmetlen Európa-ellenes aláírásgyűjtésével csak egy jelentéktelen kisebbséget képvisel.
A közpénz-milliárdokkal felhizlalt, korrupciógyanús ügyek sorát maga mögött tudó fideszes Századvég annak rendje és módja szerint teljesítette a megrendelést. A korábbi alapítója által csak pénzmosodának nevezett cég friss “kutatása” átlátszó magyarázkodással szeretné elhitetni, hogy az Eurobarometer megállapítása valótlan, mert természetesen – mint mindenben – a kvóták elutasításában is az Orbán-kormány mögött van a társadalmi többség.

A Demokratikus Koalíció továbbra is folytatja a magyarok kvótapárti háromnegyedes többségének aláírásainak összegyűjtését, a Századvég pedig folytassa csak a kormánypárti statisztikagyártást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek