2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Demszky a ködből – Új thriller borzolja a fővárosiak idegeit

Bajnai Gordon után újabb szellem próbálkozik kiszabadulni a palackból, bár abban reménykedtünk, hogy végleg elzárva maradnak ezek a fantomok.
Demszky Gábor óriási károkat okozott a fővárosnak, ezzel egyetemben a budapesti lakosoknak is. Ennek ellenére, ahelyett, hogy felelt volna tetteiért vígan éli életét egy távoli városban. Az elszámoltatás tehát ezidáig elmaradt, most pedig cinikus módon még kampányolni is kezdett könyvével, és mosdatni próbálja saját magát az egykori főpolgármester. Az általa előidézett csődhelyzethez közeli állapotot a fővárosban a mai napig nem tudták orvosolni, az irányítása alatt megköttetett előnytelen szerződések, az indokolatlan beruházások kárát pedig a budapesti lakosok a mai napig érzik saját bőrükön.

Ezek után a Jobbik felháborítónak tartja, hogy Demszky Gáborról nem a híradások bűnügyi rovatában hallhatunk és olvashatunk, hanem önfényező szavaival szembesülünk a hírek között. Bízunk abban, hogy semmilyen szinten nem látjuk viszont a politika világában az egykori főpolgármestert, mert bármilyen munkakörben veszélyt jelenthet a fővárosnak, és a budapestieknek.

A fővárosi Jobbik szerint az elszámoltatás az érdemi továbblépés alapfeltétele, ezért továbbra is azon fog dolgozni, hogy a Budapestnek olyan károkat okozó személyek, mint Demszky Gábor megkapják méltó büntetésüket.

Losonczy Pál, a Jobbik fővárosi frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek