2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Csak a szokásos: még drágább a vizes vb

14, 25, 39, 49, 64, 94, 100, 130 – a számsor nem Mészáros Lőrinc széfjének titkos nyitó kombinációja, hanem a vizes vb költségeinek hivatalosan elismert milliárdjai a pályázat benyújtásakor meghozott kormányhatározattól a mai napig. Nem elég, hogy a Duna Aréna 8 milliárdról 50 milliárdra drágult, a megnyitóünnepség két órája többe fog kerülni, mint az egyhetes Sziget fesztivál nagyszínpadának fellépői összesen, a Fidesz a telekommunikációs költségek 30 milliárdját még el is akarta titkolni – nyilván azért, hogy a közvélemény pénzpazarlás miatti teljesen jogos felháborodását ne korbácsolja tovább.

A Jobbik most sok sikert kíván a magyar sportolóknak, a rendezvény után azonban a felelőtlen pénzszórás miatt az utolsó fillérig el fogunk számoltatni mindenkit. Egyúttal reméljük, hogy a vizet a végén nem Mészáros Lőrinc fogja eladni aranyáron a legendásan ütős bajai halászlé alapanyagaként.

Pintér Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…