2024. 04. 15. hétfő

Anasztázia, Tas
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Budapest ne legyen a félelem és a rettegés fővárosa!

Az elmúlt napokban bekövetkezett brutális és kegyetlen bűncselekmények miatt a fővárosi Jobbik ismételten leszögezi: elég volt a két hét alatt rendet teszünk álságos jelszó mögé bújtatott anarchia fenntartásából. A Jobbik-frakció elfogadhatatlannak tartja a rendőrség jogvédőktől rettegő magatartását, a bűnöző kisebbségi csoportok és egyének liberális szerecsenmosdatását, és azt az egész komplex folyamatot, amelynek eredményeképpen brutális bűncselekményekről válik hírhedtté a magyarok fővárosa.
A Jobbik frakciója hiába kérlelte ezerszer az illetékeseket, hogy figyeljenek oda a közterületeken uralkodó áldatlan állapotokra, a hazai és az import bűnözők folyamatos garázdálkodásaira, a kozmetikázott statisztikák tarthatatlanságára, nem történt semmi. A biciklije kinézetéért nyomorékká vert kisgyerek vagy a sportolás közben brutális kegyetlenséggel meggyilkolt és megalázott nő esete is azt mutatja, hogy Budapest hatalmas lépéseket tett a bűn fővárosa elrettentő cím elnyerése felé.

A Jobbik-képviselőcsoport követeli az azonnali, határozott rendőri fellépést minden egyes közterületen elkövetett bűncselekmény kapcsán, a rendőrök utcai jelenlétének további erősítését, és szemléletváltást a közterület-felügyeletnél, hogy elsősorban a deviáns csoportokkal foglalkozzanak, nem pedig a vélt vagy valós parkolási szabálytalanságokkal.

A Jobbik-frakció ugyanakkor azt is leszögezi, hogy ez a tarthatatlan helyzet nem következhetett volna be a kettős mércés liberális jogvédő szervezetek bűnözőmosdatása nélkül, azon politikai erők áskálódása nélkül, akik a közterületen garázdálkodó deviánsok helyzetéből kovácsolnak politikai tőkét. Követeljük a bűnözők felelősségre vonását, a köztörvényesekkel szemben alkalmazott erőteljesebb hatósági szigort.

Budapest nem lehet a rettegésnek és a félelemnek az a városa, amellyé tették azok a bűnözők, akik az elmúlt napok szörnyű bűncselekményeit elkövették.

Czeglédi János, a Jobbik fővárosi képviselője, a Bűnmegelőzési és Közbiztonsági Bizottság alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek