2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Brüsszeltől is megvédjük a rezsicsökkentést

Újabb megerősítést kaptunk arról, hogy a rezsicsökkentés mindaddig veszélyben van, amíg a brüsszeli bürokraták, és a magyar baloldal a multik markában vannak, ezért a rezsicsökkentés védelmében újabb lépésekre van szükség! A Fidesz kiáll a magyar családok érdekeiért. Brüsszel szerint sérti a versenypiacot és a diszkriminációmentesség elvét a rezsicsökkentés politikája. Mi ellenben úgy gondoljuk, hogy a magyar családok megélhetését sértette az a politika, ami 2010 előtt csak a szolgáltatók extraprofitjára volt tekintettel.

A rezsicsökkentéssel kapcsolatos brüsszeli nyomás, illetve rezsieljárás mögött is elég valószínű, hogy a baloldal áll, ugyanis a hazai baloldali vezetők korábban már nyilatkoztak arról, hogy nem értenek egyet a rezsicsökkentés politikájával.

Mindezek következményeképp a parlamenti szavazást a rezsiárak további mérsékléséről előre hoztuk jövő hétre, emellett a rezsicsökkentés védelmet kap a költségvetésben, valamint hamarosan megalkotjuk a nonprofit közműszolgáltatásról szóló törvényt is. Ha még ezek után is úgy látjuk, hogy a brüsszeli bürokraták, valamint a hazai baloldal nyomása túlságosan erős, akkor alkotmányos védelmet fogunk biztosítani a rezsicsökkentésnek.

A mi feladatunk az, hogy kiálljunk annak a két és félmillió embernek az igazáért, akik a rezsicsökkentés politikáját kívánják megvédeni, és ezt korábban aláírásukkal is igazolták. Nem fogjuk feladni Magyarország gazdasági függetlenségét és a kivívott eredményeinket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…