2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
Boszorkánypróba, ma!

Boszorkánypróba, ma!

Boszorkánypróba, ma!Boszorkány módra üldözik az orvosokat. A beteg életével játszanak. Ha az ördöngős hatóság elhatározza, hogy elveszejt valakit, akkor meg is teszi. Ha egy nőről gonoszul kiagyalták, hogy boszorkány, öt percre a víz alá nyomták. Ha túlélte, az bizonyítja, hogy boszorkány, tehát meg kell égetni. Ha nem élte túl —sajnálkoztak. A kiszemelt áldozatnak esélye sem volt.

 

/illusztráció/

 

Gyilkol a korbácstörvény

Az ördöngős egészségügyi vezetés elhatározta és jogszabályba öntötte, hogy évente elveszejt néhány száz orvost a többiek megfélemlítésére. A korbácsrendelet negyedévenként – az OEP elképzelései szerint – drágán gyógyító dokotorokat rangsorolja és bünteti továbbképzéssel. Az egy napi terápiás költség alapján számolva a négy terápiás csoportban a betegeire legtöbbet költő 181 orvost büntetésből saját pénzükön továbbképzésre kötelezték, amit a büntetést kiagyaló Pénztár szervez a számukra.

Ebben az a lélegzetelállítóan megdöbbentő, hogy ahogyan egy láncnak kell, hogy legyen első láncszeme, az orvosok sorában is mindig kerül az első pár száz helyre is valaki. A rendszeres büntetés és megfélemlítés garantált. Csakúgy, mint az orvosokat büntető keretlegények rendszeres, éves bevétele. Krisztus ruháin is az őt keresztre feszítő római katonák osztoztak. Ez az ő bevételük volt. Itt ma azonban nem az orvost ölik meg.

Betegek tömegei fognak ok nélkül, elkerülhető halállal meghalni, akik a korbácstörvény miatt nem kapják meg a bölcs, emberbarát tudomány által kifejlesztett, megfelelő, elérhető gyógyszereket.

Michelangelot is bizonyosan továbbképzésre küldené az OEP, mert a sixtusi kápolnában drágább festéket használt fel, mint egy átlagos római bérháznál szokás.

 

Civil kontrollt az OEP fölé!

Petőfi azt javasolta, hogy amikor még kér a nép, most adjatok neki! . Mi is most még csak javasoljuk, kérjük, hogy az OEP tevékenységét a munkáltatók, a munkavállalók, a betegképviselet és az orvosi érdekvédelem terén működő, egy-egy nagy taglétszámú, országos civil szervezetből létrehozott kis létszámú, ütőképes csapat ellenőrizze. Ez felel meg Európának, a minden fondorkodás ellenére is még ma is világszínvonalú magyar orvoslásnak, a betegek érdekének, az esélyegyenlőségnek.

 

Magyarországi Praktizáló Orvosok Szövetsége -OS-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…