2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Belegondolt a Fidesz, hogy mit művel nyomortelep-ügyben?

Négy év városvezetés sem volt elegendő a Fidesznek ahhoz, hogy megoldja a Fészekrakó-, vagy a nyomortelep-problémát. Marad a szerintük bevált recept, az MSZP szidása.
Amit Soós képviselő hétfői sajtótájékoztatóján előadott, közönséges rágalmazás, gyűlölködés, tehetetlen vagdalkozás.
Egyszerűen nem bírja elviselni, hogy lelepleztük a kamu nyomortelep-felszámolási programjukat: hiába írták ugyanis bele a szociális bérlakásokra vonatkozó rendeletbe, hogy csak az kaphat pénzbeli térítést, aki nem Miskolcon vásárol magának új lakást, semmi sem fog változni, hiszen a szociális bérlakások bérlői ezt eddig is megkaphatták, kötöttségek nélkül, mégsem hagyták el az ingatlanokat. Ráadásul a telepeken található lakások jelentős része nem is önkormányzati bérlakás.
Amit Soós képviselőék az elmúlt héten tettek, az csak egy gusztustalan médiakampány, ráadásul igen sokat ártott Miskolcnak: mi lesz, ha a hazug híreiknek felülve – hiszen azt a látszatot igyekeznek kelteni, hogy a magántulajdonú ingatlan elhagyásáért is pénzt adnak – vidéki mélyszegények százai vesznek bagóért lakásokat Miskolc szegénynegyedeiben, várva a potya 1,5-2 millió forintra?
Ezen gondolkodjon el Soós úr, s ha lehet, beszéljen a problémáról a főnökeivel is. 

Az MSZP miskolci szervezete


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek