2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Az Együtt-PM miskolci szervezete továbbra is Pásztor Albertet támogatja

Az Együtt-PM miskolci szervezete továbbra is Pásztor Albert függetlenként induló, de a “demokratikus pártok” által támogatott polgármesterjelöltet támogatja Miskolcon, nem igaz a Fidesz városi frakcióvezetőjének ezzel ellentétes bejelentése – mondta a pártszövetség helyi képviselője szerdán az MTI-nek. Iván Tamás közölte: nem változott semmi, az Együtt-PM miskolci szervezete kiáll Pásztor Albert jelöltsége mellett, annak ellenére, hogy a pártszövetség országos vezetése ezzel ellentétes véleményen van.

Kiss János, a Fidesz városi frakciójának vezetője szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: tény, hogy a polgármesterjelölttől az Együtt-PM szövetség miskolci szervezete – minden korábbi híresztelés ellenére – megvonta a támogatását, a 2014-es önkormányzati választási kampány kezdetére megtagadta Pásztor Albertet.

“Egy pártnak egy személyről egy döntése lehet”, nincs olyan, hogy Budapesten nem, Miskolcon viszont igen, egy párt vagy támogat valakit, vagy nem – tette hozzá.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…