2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
Átvette megbízólevelét Tállai András

Átvette megbízólevelét Tállai András

Átvette megbízólevelét Tállai AndrásÜnnepélyes keretek között vette át képviselői mandátumát Tállai András, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye 13-as számú választókerületének országgyűlési képviselője május 7-én. Az ünnepségen elsőként Lanczki Péter, az OEVB B-A-Z. Megye 13-as számú választókerületének elnökhelyettese ismertette az országgyűlési választások első fordulójának eredményét, mely alapján a FIDESZ-KDNP színeiben induló Tállai András a szavazatok 53,8%-át kapta, így már az első fordulóban  mandátumot szerzett. Ezt követően Lanczki Péter elnökhelyettes átadta a megbízó levelet Tállai Andrásnak, aki ezzel újabb négy évig képviselheti a Parlamentben a dél-borsodi választókörzet érdekeit.

Az ünnepélyes ceremónia folytatásaként az immár negyedik parlamenti ciklusát megkezdő politikus mondott beszédet. Az országgyűlési képviselő egyebek mellett az elmúlt 12 év politikai szerepvállalásáról, a kampány során szerzett tapasztalatokról, az elkövetkezendő esztendőkre vonatkozó terveiről számolt be. Tállai András mindemellett kiemelte, nagyon megtisztelőnek érzi a választópolgárok bizalmát és a következő négy esztendőben is minden tudásával azért fog dolgozni, hogy a térségben élők érdekeit képviselje.

A képviselő köszönetet mondott családjának, a választópolgároknak és mindazoknak, akik az elmúlt években, valamint a kampány során segítették munkáját.

Az esemény zárásaként többen gratuláltak a politikusnak a mandátum megszerzéséhez, s ajándéktárgyak átadásával kívántak sok energiát, kitartást az elkövetkezendő négy évre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…