2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Átgondolatlan rezsicsökkentés: a Jobbiknak ismét igaza lett

A Jobbik már hetekkel ezelőtt felhívta a Fidesz-kormány figyelmét, hogy a rezsicsökkentést nem szabályozták kellőképpen, így a szolgáltatók a minőségen, karbantartáson, valamint a munkavállalóikon és beszállítóikon fognak spórolni. Írásbeli kérdésemre Németh Lászlóné miniszter asszony akkor azt válaszolta, hogy ettől ők nem tartanak. Az egyik legnagyobb áramszolgáltató most mintegy 220 fős létszámleépítést jelentett be, a beszállítók pedig sorra panaszkodnak a visszamondott alvállalkozói munkák és a közüzemi szolgáltatóknál drasztikusan csökkent karbantartási igény miatt.

Íme, az újabb bizonyíték, hogy a Jobbik már korábban is jól látta a reális veszélyeket, a Fidesz pedig kétharmados gőgjétől elvakulva megint felelőtlenül nem hallgatott a jóindulatú figyelmeztetésre. Ennek tragikus eredményei ismét elvesztett munkahelyek és megélhetés nélkül maradó családok lesznek.

A Jobbik nyomatékosan felszólítja a Fideszt, biztosítsa a jövőre vonatkozóan, hogy a rezsicsökkentésnek se munkahelyek, se a szolgáltatás minősége ne lássa kárát!

Bertha Szilvia országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…