2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Aszfaltbetyárok a városvezetésben

A legsötétebb időket idézi az, amit a Fidesz városvezetés címén művel Miskolcon.
A holdingos jutalmazások, Zsiga Marcell törvénytelenül, duplán felvett költségtérítése, új utcájának sürgős leaszfaltozása, Kriza Ákos új szolgálati gépkocsijának beszerzése után most itt az újabb botrány, amely már megint egy országos lap címlapjára repíti Miskolcot.
Kriza Ákos utcájában ugyanúgy idén aszfaltoztak, mint Zsiga Marcellében, ráadásul a Szathmáry Király Pál utcához hasonlóan a Közdomb utca sem volt betervezve az idei költségvetésbe. Az utcák egy fontos részét, pont azt, ahol ők laknak, szépen csendben leaszfaltozták, és kész. Mint a régi időkben: a tanácselnök és a tanácselnök-helyettes házához nehogy már murvás úton, vagy töredezett aszfalton lehessen eljutni, mert az tönkreteszi a szép új szolgálati kocsit!
Követeljük, hogy a városvezetés hozza nyilvánosságra, milyen forrásból történt a beruházás! Mi indokolta, hogy pont itt aszfaltozzanak? Mi indokolta a sürgősséget, s mi indokolta a sunyi eljárást? Követeljük azt is, hogy darabra mondják meg, hány aszfaltozásra váró út található Miskolcon, s azok mióta várnak a burkolatra!
Kriza Ákosék transzparens városvezetést ígértek a választási kampányban. Várjuk a válaszokat, mert a sunnyogásnak, a titkolózásnak semmi köze az átláthatósághoz.
Reméljük azt is, több hivatalosságnak már nincs szüksége új aszfaltra, s így végre sorra kerülhetnek azok az utcák is, amelyikben se polgármester, se alpolgármester, se más fideszes nem lakik.

Bartha György és Bazin Géza
önkormányzati képviselők

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …