2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Állatmenhely megsegítésére gyűjt a Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozata

A Jobbik Ifjúsági Tagozata a tavalyi nagy sikerű „Cselekvő Ifjúság Éve” kezdeményezés után az idei évet az „Önkéntesség Éveként” hirdette meg. Miskolci tagozatunk tagjai – csatlakozva az akcióhoz – rendszeresen végeznek önkéntes munkát a miskolci MÁSA állatmenhelyen is.

Az önkéntes munka során betekintést nyerhetünk azokba a teendőkbe, amelyek elvégzése embert próbáló feladatok elé állítja az ott dolgozókat. Szervezetünk tagjai megdöbbenéssel fogadták, hogy milyen körülmények közt kell helytállnia a munkavállalóknak, illetve a bajba került állatoknak egyaránt. A MÁSA menhelyen szerzett tapasztalatok alapján úgy döntöttünk, kupakgyűjtésbe kezdünk az intézmény megsegítésére, így is felhívva a figyelmet az üzemeltetéssel kapcsolatos nehézségekre.

Úgy gondoljuk, hogy a kormány által sikerpropagandára eltékozolt pénzeknek a töredékéből valós előrelépések születhetnének akár az állatmenhelyek ügyében is.

Akik szeretnék támogatni városunk egyik legnagyobb állatmenhelyének működését, a kupakokat, adományaikat leadhatják a Jobbik miskolci irodájában hétfőn, szerdán és péntekenként 10-től 14 óráig. Szervezetünk tagjai akár házhoz is mennek, amennyiben azt a segíteni szándékozók jelzik a gondor.akos@jobbikit.hu címen.

Göndör Ákos, Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozat alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…