2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Aláírásgyűjtés az ócsanálosi út felújításáért

A kezdeményezés egy hosszú évek óta megoldatlan problémára irányul, ami komoly gondot okoz a lakosságnak – jelentette ki Hegedűs Edgár, a Jobbik választókerületi elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Hangsúlyozta: a 2010-es árvizet követően többek között azt ígérték az itt élőknek, hogy a védekezés során komoly megpróbáltatásnak kitett és súlyosan megrongálódott útszakasz teljesen megújulhat. Ezzel szemben lassan eltelik egy évtized, és az Ongával közigazgatási egységet alkotó Ócsanálosra vezető út már nem az árvíz, hanem az úthibák miatt szinte teljesen járhatatlan.

Hegedűs Edgár kitért rá: a helyiek sokszor úgy vélekednek, nem fordítanak elég figyelmet a problémáikra. A Jobbik szerint nem lehet különbséget tenni ongai, ongaújfalui és ócsanálosi probléma között. „Mi egy közösséget alkotunk, és ez a közösség együtt üzen majd a döntéshozóknak” – fogalmazott Hegedűs.

A politikus nyomatékosította: az útfelújításért indított aláírásgyűjtés is megmutatja majd, hogy a város lakói kiállnak egymásért, és összefogva képesek tenni a változásért. A Jobbik pedig a város, a nép pártján állva igyekszik gyarapítani ezt az összefogást – zárta sajtótájékoztatóját a Hegedűs Edgár.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…