2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 394 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A pofátlanságnak nincs határa? – A DK el fogja törölni a kötelező kamarai tagságot!

A pofátlanságnak nincs határa? – A DK el fogja törölni a kötelező kamarai tagságot!

Időről időre vállalkozók újabb csoportjait „támadja meg” az Agrárkamara azzal, hogy tudtukon kívül évekkel ezelőtt felvette tagjai sorába. Mivel értelemszerűen nem adtak bevallást, a legmagasabb tagdíjat követeli tőlük több évre visszamenőleg.
A DK emlékeztet arra, hogy ezt a kamarai vezetést nem a tagsága választotta, hanem a Fidesz és fiókintézete, a Magosz ültette a tagság nyakára. Ez év őszén választás lesz, az iparkamaránál mintegy kétszer magasabb díjat fizető gazdák megelégelik a pofátlan urizálást, és elzavarják ezt a bandát, a Magosszal együtt. Előtte azonban határozottan megkérdezik Győrffy Balázst, hogy miből is telik neki a közel 300 hektár föld vásárlására kapott hitel évi 14 millió forintos törlesztésére, és a 70-80 millió forintos kastély-felújításra.

A Demokratikus Koalíció a Sokak Magyarországa programja szerint 2018 után el fogja törölni a kötelező kamarai tagságot! Látszik, hogy nincs az a pénz, ami elegendő lenne a fideszes kamarai vezetők hírhedten urizáló dőzsölésének finanszírozására. A félmilliárdos „honlapfejlesztés”, amely ügyben a rendőrség a DK feljelentésére több mint egy éve nyomoz, csak aprópénz az elvert milliárdok mellett. Hatalmas luxusautó-flotta, félmilliós laptopok garmadája, luxusszállodákban folyt tivornyák, rendszeres vadászatok, külföldön tartott elnökségi ülések – erre költötték a gazdák pénzét. Ennek 2018-ban véget fogunk vetni.

Nagy-Huszein Tibor
alelnök
dk

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek