2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

A Nemzeti Ifjúsági Tanács egy esély a fiataloknak

A Jobbik Ifjúsági Tagozat üdvözli, hogy hosszas jogi procedúra után nemrégiben végre bejegyzésre került a Nemzeti Ifjúsági Tanács, a most hétvégi közgyűlés után pedig végre  hivatalos formában is elindulhat a fiatalok helyzetének javítása érdekében végzett munkája.
A Jobbik IT az ifjúsági szervezeteket tömörítő ernyőszervezet létrehozását évek óta szorgalmazta, kezdeményezte is azt. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen érdekérvényesítő szervezet képes előrelépést mutatni a fiatalok problémáinak képviselete terén. Ezért szolgált nagy örömünkre, hogy 2012-ben végre megindult az ifjúsági tanács létrehozása, azonban a bejegyzés körüli, évekig tartó problémák miatt mind ez idáig csak informális szervezetként működött a NIT. Ennek a végére tett pontot a hivatalos bejegyzés szeptemberben, illetve a szombati közgyűlés, amelyen elfogadták a szervezet Alapszabályát és megválasztották tisztségviselőit.
A Jobbik Ifjúsági Tagozat gratulál és sok sikert kíván a megválasztott elnökségnek. Bízunk benne, hogy egy, a mindenkori kormányzati befolyástól mentes, átlátható és az ifjúság helyzetén javítani képes szervezet jött létre. A kivándorlás lassításában, a fiatalok itthoni boldogulásának elősegítése érdekében hatalmas felelőssége van a NIT-nek is. A hazánk létét és jövőjét alapjaiban veszélyeztető jelenség megállításában és megfordításában mindenkire partnerként tekintünk.
Farkas Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek