2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A miskolci Fidesz haladéktalanul fizesse ki a dolgozók béremelését!

Szerdán Kósa Lajos sajtótájékoztatón közölte, azért tartja a Fidesz Miskolcon a frakcióülését, mert Miskolc egy sikeres város. Néhány órával később a közlekedési szakszervezetek bejelentették, jövő hét szerdától határozatlan idejű sztrájkot indítanak az elmaradt béremelés miatt. Mindez tökéletesen mutatja, milyen távol van a Fidesz sikerpropagandája a miskolci valóságtól.
A kormánypárt több mint egy év alatt sem volt képes rendezni a közlekedési dolgozóknak megígért 3 százalékos béremelést. Helyette megpróbálták a dolgozókat megosztani és megfélemlíteni. Nem sikerült. A Fideszes arrogancia, fenyegetőzés csődöt mondott, sikeres város, és szárnyaló gazdaság pedig nem létezik. A valóság az, hogy Miskolcon az önkormányzat átlag 3 ezer forintos béremelést sem tud, vagy nem akar kifizetni a munkavállalóknak, aminek köszönhetően a jövő héten megbénulhat a közlekedés.

A Jobbik sokadjára szólítja fel Miskolc polgármesterét, haladéktalanul teljesítsék a munkavállalóknak tett ígéreteiket, és fizessék ki a dolgozók 2015-ös járandóságait. Ha erre a városvezetés képtelen, és jövő hét szerdától leáll a buszok, villamosok jelentős hányada, akkor Kriza Ákosnak mennie kell. Az, aki a város biztonságos működését sem tudja garantálni, alkalmatlan Miskolc vezetésére.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek