2021. 08. 3. kedd

Hermina
1 EUR 356 HUF
1 GBP 416 HUF

A lenti presztízsberuházásnak ne a városlakók igyák meg a levét!

A Zala megyei Lentiben tavaly nyílt meg a négycsillagos Thermal Hotel Balance, melynek átadása az eredeti tervekhez képest jókora csúszással történt meg. A fideszes városvezetés beruházásával kapcsolatban számos pénzügyi kérdés merül fel.
Az önkormányzat miért és kinek a döntésére hívott le jogtalanul egy több, mint 150 millió forintos teljesítési biztosítékot, s mindezért ki viseli a felelősséget? A jogtalan lehívásból származó lépésért az önkormányzat eddig körülbelül 30 millió forinttal károsította meg a várost, amelyet értelemszerűen – sajnos – a dolgozó, adófizető városlakók fizetnek meg.

Felszólítjuk a városvezetést, illetve Horváth László polgármestert, hogy öntsenek végre tiszta vizet a pohárba, tárják nyilvánosság elé a beruházással kapcsolatos teljes pénzügyi helyzetet, valamint adjanak választ arra, miből fogja a város kigazdálkodni a közel 30 millió forintos kárt és a Lenti Gyógyfürdő Kft. tavalyi, 187 milliós veszteségét. Ezt a tájékoztatást célszerűnek tartjuk mielőbb megadni, ugyanis jövőre a Jobbik kormány fel fogja tárni a visszásságokat, amit a felelősök elszámoltatása fog követni!

Benke Richárd, a Jobbik Lenti Szervezetének elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tíz új, szív alakú kupakgyűjtőt helyeztünk ki Miskolcon, a helyi önkormányzati képviselőkkel összefogva. Az összegyűjtött kupakokkal egyrészt rászoru…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum