2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

A körmendi migránsok okozta botrány miatt azonnali lépést követel a Jobbik

Pár nappal megnyitása után máris botrányt okoztak a fideszes polgármester bólogatása mellett megnyitott migránsszálló lakói. A helyi kézilabdacsapat edzőtermének megtámadása, a sportoló lányok meglesése egy olyan folyamatnak a része, mely Kölnben tömeges szexuális zaklatássá fajult.
A Jobbik szerint nemhogy csaknem 80 millió forintot nem szabad fizetnünk ilyen személyek elutasításáért, hanem azonnal lépni kell, hogy ezek az emberek soha ne jöhessenek be Magyarországra. A Fidesz bűnös teszetoszasága oda vezetett, hogy Magyarországnak még mindig nincs legitim elutasító álláspontja a kvótákkal szemben. A Jobbik által tavaly ősszel kezdeményezett népszavazást – melyet mostanra megtarthattunk volna – a Fidesz pökhendien lesöpörte az asztalról, későbbi pálfordulása a referendum irányába pedig a körmendi eset után immár bizonyítottan késő.

Ezért a Jobbik ismételten azt követeli, emeljük be az Alaptörvénybe az idegenek betelepítésének elutasítását. Ez a lépés gyorsan és a legmagasabb jogi szinten utasítja el a brüsszeli kvótát, kiküszöböli a bevándorlópárti baloldal bojkottja okozta esetleges érvénytelen népszavazási kudarcot, és így nem kellene több milliárd forintot beleölni egy referendumba.

Apáti István és Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnökei

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek