2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

A kormány fejezze be a szemétkedést!

A Jobbik felháborítónak tartja az Észak-Pest és Nógrád megye több mint száz településén kialakult hulladékhelyzetet. Felszólítjuk a kormányt, hogy a szolgáltató feladatának ellátásához szükséges forrásokat biztosítsa és ne tegye kisstílű politikai játszmák terepévé az érintett településeket. Az Orbán-kormány ismerje be: hulladékpolitikája megbukott, mert több tízezer magyar család szemetének elszállítása került veszélybe.

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási és Vagyonkezelő Zrt. közismertebb nevén a Kukaholding megalakulása óta sorozatos botrányok övezik a hazai hulladékhelyzetet. A szervezet sem számlázási, sem finanszírozói feladatait nem képes ellátni. Az illetékesek semmit nem tesznek a megoldás érdekében, ezzel az önkormányzatokat és a kukák ürítését fizikailag végző társaságokat sodorják nap mint nap veszélybe.

Fejezzék be végre a szemétkedést, ne korlátozzák önkényesen a magyar családok alapvető szolgáltatásokhoz való jogát! Itt lenne az ideje annak, hogy a kormány újragondolja kudarcos hulladékgazdálkodási rendszerét.

Dr. Kepli Lajos a Fenntartható fejlődés bizottságának alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum