2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A kormány fejezze be a szemétkedést!

A Jobbik felháborítónak tartja az Észak-Pest és Nógrád megye több mint száz településén kialakult hulladékhelyzetet. Felszólítjuk a kormányt, hogy a szolgáltató feladatának ellátásához szükséges forrásokat biztosítsa és ne tegye kisstílű politikai játszmák terepévé az érintett településeket. Az Orbán-kormány ismerje be: hulladékpolitikája megbukott, mert több tízezer magyar család szemetének elszállítása került veszélybe.

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási és Vagyonkezelő Zrt. közismertebb nevén a Kukaholding megalakulása óta sorozatos botrányok övezik a hazai hulladékhelyzetet. A szervezet sem számlázási, sem finanszírozói feladatait nem képes ellátni. Az illetékesek semmit nem tesznek a megoldás érdekében, ezzel az önkormányzatokat és a kukák ürítését fizikailag végző társaságokat sodorják nap mint nap veszélybe.

Fejezzék be végre a szemétkedést, ne korlátozzák önkényesen a magyar családok alapvető szolgáltatásokhoz való jogát! Itt lenne az ideje annak, hogy a kormány újragondolja kudarcos hulladékgazdálkodási rendszerét.

Dr. Kepli Lajos a Fenntartható fejlődés bizottságának alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek