2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

A kormány Borsodba is küldene migránsokat

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés legutóbbi ülésén a Jobbik kérdést intézett a Fideszhez: lesznek-e a megyénkben menekülttáborok? A határozott nem helyett Török Dezső fideszes elnök közölte: 40-60 iskolás korú migráns oktatásáról, vagyis hosszútávú itt tartásáról már folynak a kormánnyal a tárgyalások, és ez még csak a kezdet. Valóban. A gyermekekkel érkező felnőttek többszáz fős tömege egy olyan társadalmi krízis kezdetét jelentheti, ami Borsod számára könnyen a vég lehet, legyen szó oktatásról, szociális ellátásról vagy közbiztonságról.

A Jobbik álláspontja egyértelmű: az illegális bevándorlókat a hadsereg segítségével válogatás nélkül vissza kell fordítani a határon, aki pedig már itt van, azt abban kell segíteni, hogy minél hamarabb eljusson Nyugat-Európába. És nem Borsodba, ahogy azt a fideszesek tervezik.

Felszólítjuk a Fidesz megyei politikusait, nyilatkozzanak arról, támogatják-e, hogy a kormány Borsod-Abaúj-Zemplénbe migránsokat küldjön!

Hocza Tamás, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke, önkormányzati képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek