2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

A Jobbik üdvözli a rend őreként viselkedő rendőrök megbecsülését

A Jobbik Magyarországért Mozgalom örömmel értesült arról, hogy a Turán szabadidejében, szolgálaton kívül is a rend őreként viselkedő rendőrt, valamint a neki segítségére siető körzeti megbízottat egyaránt előléptetik. Mint ismeretes, a cigánybűnözéssel kiemelten sújtott Turán egy szolgálaton kívüli rendőr kábellopás közben tetten ért bűnözőket, és a bűncselekmény megvalósítását a helyi körzeti megbízott segítségével megakadályozta, a tetteseket pedig előállították. A szolgálaton kívüli rendőr nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Külön öröm, hogy a helyzet értékelésekor a felettes szervek és az ügyészség sem a bűnözők pártjára álltak, hanem büszkék saját embereik teljesítményére, és előléptetéssel jutalmazzák azt.

A Jobbik örömmel látja, hogy vannak még hivatástudattal bíró valódi rendőrök, reméljük, hogy ez az eset is jó példával szolgál országszerte, és eljön az idő, mikor a mai helyzettel ellentétben nem kuriózumnak számít, hanem a hétköznapokban is természetes lesz a „szolgálunk és védünk” hivatásszinten történő megtestesítése a rendőrség, a rendőrök részéről. Csakúgy, mint a támogató hozzáállás a felettes szervektől, hatóságoktól.

Bertha Szilvia országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…