2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

A Jobbik tömegesen küld választási megfigyelőket Ózdra

Százötven-kétszáz választási megfigyelőt küld a Jobbik Ózdra a megismételt önkormányzati választás idejére.

Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy jelzéseket kaptak arról, hogy a Fidesz a november 9-i ózdi önkormányzati választáson “a cigányság tömeges megvásárlására” készül, ezért a voksolás tisztaságának megőrzése érdekében tömegesen mennek borsodi városba és mindent dokumentálni fognak.

A választási megfigyelők párttagokból, aktivistákból, szimpatizánsokból kerülnek ki.

Az ellenzéki politikus arra kérte az ózdiakat, hogy ne hagyják magukat megzsarolni, megvásárolni. Hozzátette: bizakodva várják az eredményeket.

Mirkóczki Ádámot kérdezték az internetadó elleni keddi tüntetésről is. Jelezte, hogy támogatják a civilek céljait és a szervezők kérésének megfelelően mellőzik a demonstrációkon a pártpolitikát, de jelen vannak. Értékelése szerint a tömeg jól mutatja, hogy az embereknek elegük van a kormány hatalmi arroganciájából. A szóvivő egyúttal elítélte az újságírókat, televíziós stábokat érő inzultusokat.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek