2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

A Jobbik szakmai alapon végzi munkáját

Az elmúlt napokban Wintermantel Zsolt fideszes országgyűlési képviselő, Újpest polgármestere és az Újpest FC Kft. személyemet támadta. Szerintük ugyanis érzelmi alapon foglalkozom azzal az üggyel, melyben politikai segédlettel, a tisztább sportélet szellemiségével szembe helyezkedve, a hatályos törvényeket kijátszva meg kívánták teremteni annak a lehetőségét, hogy az érintett sportvállalkozásnak ne kelljen megfizetnie több mint 500 millió forintos adótartozását és közel 350 millió forintos egyéb tartozását.
Leszögezem, eddig is és ezután is kizárólag szakmai alapon végzem munkámat. Csakis szakmailag alátámasztva kifogásolok ügyeket és eljárásokat. Bebizonyosodott, hogy ebben az esetben is így történt, hiszen a Magyar Labdarúgó Szövetség ma már így nyilatkozott:

„Az MLSZ elnökségének nem áll szándékában, sem lehetőségében olyan indulási- és licencjog-átruházás engedélyezése, amelynek célja a felhalmozott jogszerű tartozások ki nem fizetése, éppen ellenkezőleg: az ilyen jogügyletek engedélyezésének egyik fő szempontja annak vizsgálata, hogy a jogelőd cég mentes-e köztartozásoktól, munkavállalók, és más sportszervezetek felé fennálló lejárt tartozásoktól, és egyéb jogszerűen fennálló korábbi tartozásoktól.

A végleges jóváhagyás előtt a jogelőd és jogutód gazdasági társaságra egyaránt egy minden részletre kiterjedő, teljes licenceljárást folytat le az MLSZ hivatali apparátusa, melynek során mindkét cégnek teljes körűen meg kell felelnie mindazoknak a feltételeknek, melyeket a vonatkozó szabályzataink előírnak.”

A Jobbik Magyarországért Mozgalom elkötelezetten a törvények betartása és betartatása mentén folytatja politikai, szakmai tevékenységét. Egy olyan ország megteremtésén dolgozunk, ahol a jogok és a kötelezettségek megkülönböztetések nélkül, egyformán vonatkoznak mindenkire.

Szilágyi György országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…