2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

A Jobbik ragaszkodik a sajószentpéteri elkerülőhöz

A Sajószentpétert elkerülő út megépítését eddig mind a Fidesz, mind az MSZP pusztán szavazatszerzésre használta. Végül se utat, de még csak érdemi tájékoztatást sem kaptak a lakók.
Jelenleg teljes bizonytalanság uralkodik a projekt körül, annyi biztos, hogy a kisajátítások és a régészeti feltárások után leálltak a munkálatok. A kormánypártok politikusai széttárják a kezüket. A legutóbbi reakció a megyei közgyűlés elnökétől annyi volt, hogy minden lehetőséget megragadnak, hogy lobbizzanak az elkerülő útért.

Miért kell lobbizni egy megtervezett, tudtommal építési engedéllyel, kisajátított munkaterülettel rendelkező projekt lebonyolítása érdekében? Miért van az, hogy stadionokra milliárdos többletforrások nyílnak meg, de a sajószentpéteriek nem érdemlik meg létfontosságú elkerülőjüket.

Létfontosságú, mert a hatalmas forgalom miatt szmogban úszik a város: napi 1300 áthaladó teherautó veszélyezteti a lakosságot. Mondhatni heti szinten van olyan baleset, amikor megbénul a forgalom Sajószentpéteren.

A Jobbik országgyűlési képviselőjeként mindent elkövetek azért, hogy a kormány által beígért, Sajószentpéter szempontjából kulcsfontosságú út végre elkészüljön.

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek