2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

A Jobbik Miskolci IT a majálison népszerűsítette az önképzést

A Jobbik Ifjúsági Tagozata 2016-ra meghirdette az önképzés évét. Kormányzásra készülő párt utánpótláscsapataként elengedhetetlen feladat önmagunk fejlesztése, sosem lehetünk elégedettek magunkkal, készülnünk kell hazánk és a magyar emberek szolgálatára. Ugyanakkor az elnevezés általános üzenet minden magyar fiatal felé is.

A tanulás, a tudás megszerzése állandóan változó világunkban folyamatos tevékenység kell, hogy legyen, amely nem csak a világ eseményeinek jobb megértéséhez segíthet hozzá, hanem egyéni boldogulásunk első számú eszköze is.

Tagozatunk a városi majális alkalmával különféle kvízekkel várta a miskolci fiatalságot, akik elsősorban történelmi, műveltségi, környezetvédelmi illetve a Jobbikkal kapcsolatos kérdésekre válaszolhattak. A kérdőíveket félszáz miskolci fiatal töltötte ki, akik ezt követően megismerhették az IT működését, illetve a helyi tagozat baráti közösségét.

A miskolci IT a 2016. év során lehetőséget biztosít – az önképzés évének keretén belül – arra, hogy a fiatalok közéleti, illetve szakmai előadásokon vehessenek részt, ezzel biztosítva a további fejlődés lehetőségét.

Göndör Ákos, a Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozat elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…