2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Budapesten is győztek a Renegátok

Fordulatos mérkőzésen szerezte meg az alapszakaszban második győzelmét az Újpest Bulldogs otthonában a Miskolc Renegades.
Gyors támadásokkal kezdte a meccset a vendég csapat, ennek köszönhetően először Janocsko Kornél szerzett TD-t, majd Pácza Gergő egy fumble visszahordással jutott el az Újpest End Zone-jába végül Jamar Dials is futott egy touch down-t, Tóth Attila pedig háromból két extrát értékesített, így 0:20-ra húztak el a Renegátok.

(0:20 zárójelben a negyedek eredményei)

A második negyedben aktivizálta magát az Újpest Bulldogs is, egy TD-vel és egy extraponttal próbáltak lépést tartani a miskolciakkal, akik azonban Janocsko Kornél újabb touch down-jával továbbra is tartani tudták előnyüket.

(7:6)

Félidő: 7:26

A harmadik negyedben Janocsko Kornél megfutotta harmadik TD-jét, Tóth Attila pedig berúgta az extrát, majd az Újpest kontrázott és egy elkapással valamint egy sikeres extrával szépítettek. A különbség azonban nem csökkent.

(7:7)

Az utolsó negyedben újabb touch downt és extra pontot szerzett a Bulldogs, azonban a Renegátokban is volt még tartalék, Lakatos Bence nagyszerű futása után állt be a végeredmény. (7:6)

Újpest Bulldogs- Miskolc Renegades: 21:39

A folytatásban az alapszakasz utolsó hazai mérkőzése következik, a Renegades május 8-án az Ifi pályán látja vendégül a Tatabánya Mustangs csapatát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…