2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

A Jobbik megvédi Orbán korruptságát bemutató óriásplakátjait

Orbán Viktornak nagyon fáj az igazság kimondása, ezért a Fidesztől már megszokott módon aljas módszerekhez folyamodik, amikor tömegesen kezdik rongálni és átragasztani hazug üzeneteikkel a Jobbik korrupcióellenes óriásplakátjait.
A Jobbik mindent el fog követni annak érdekében, hogy óriásplakátjait a kormánypárti rongálóktól megvédje, ezért figyelőszolgálatot szervez tagjaiból és szimpatizánsaiból, hogy a rongálókat tetten érje. Kép és videó anyaggal dokumentálni fogjuk az elkövetés tényét, illetve erről a hatóságokat is haladéktalanul értesítjük.

Egyúttal felkérünk minden magyar állampolgárt, hogy aki szemtanúja a rongálásnak, telefonjával készítsen fotó vagy videó felvételt az elkövetőkről és juttassa el hozzánk a jobbik@jobbik.hu címre. Ily módon a feljelentések mellé, a tettesek beazonosíthatóságát segítő anyagokat is haladéktalanul át tudjuk adni a rendőrségnek.

Miközben a magyar emberek többsége dolgozik, addig ők lopnak és rongálnak. Azonban hiába való minden erőfeszítésük, Európa legkorruptabb kormányát a Jobbik le fogja váltani! Kis stílű akciójukkal csak azt érik el, hogy ezen küzdelem során még nagyobb lelkesedés vezéreljen bennünket.

Szabó Gábor, pártigazgató

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek