2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Szilágyi Györgyöt, az előválasztás jelöltjét Budapest 14. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Szilágyi Györgyöt, az előválasztás jelöltjét Budapest 14. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Szilágyi György, a Jobbik alelnöke, frakcióvezető-helyettese immár tíz éve küzd a magyar emberek valós érdekeiért Rákosmente és Kőbánya-Kertváros ellenzéki képviselőjeként.

Igazságosság, szókimondás, őszinteség – ennek szellemében végzi munkáját. Szilágyi György jobbikos politikusként olyan Magyarországért dolgozik, ahol jó élni és jól lehet élni, ahol nem a korrupció, az államosítás vagy a gyűlölködés, hanem a magyar emberek jóléte a hétköznapok legfontosabb kérdése. Magyarország, Budapest, Rákosmente és Kőbánya-Kertváros sokkal többet és jobbat érdemel annál, amit a maffiarendszerré silányított jelenlegi országvezetés kiporcióz neki.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…