2024. 05. 18. szombat

Erik, Alexandra
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Dudás Róbertet, az előválasztás jelöltjét Heves megye 2. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Dudás Róbertet, az előválasztás jelöltjét Heves megye 2. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Dudás Róbert a Mátrában született, és jelenleg is Mátraballán él családjával. Helybéliként nemcsak látja, de testközelből tapasztalja is a térség problémáit, és mindig a megoldásokat keresi.

Rengeteg tennivaló van a megyében, és számos település és régió méltatlanul maradt ki a fejlesztésekből. Másra van szükség Gyöngyösön és térségében, és szintén másra Pétervására és Bélapátfalva környékén. Vannak olyan ígéretek, amiket az ott lakók legalább húsz éve, választásról választásra hallanak, de a valódi tettek eddig elmaradtak.

Dudás Róbert azt vallja, hogy együttműködéssel, odafigyeléssel, közösen egy jobb Magyarországot építhetünk!

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek