2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Schwarcz-Kiefer Patrikot

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Schwarcz-Kiefer Patrikot, az előválasztás jelöltjét a Baranya 3. számú egyéni választókerületben.
A magyar emberek döntöttek, ők világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A pártok pedig meghallották a választók hangját, és félretéve minden korábbi ellentétet, úgy döntöttek, hogy együttes erővel – egy az egy ellen – állnak ki az „állampárttal” szemben.

Schwarcz-Kiefer Patrik korából adódóan első alkalommal méretteti meg magát országgyűlési választáson – a Mohács központú választókerületben. Eddigi munkái felkészítették arra, hogy hitelesen és szakszerűen tudja képviselni választókörzetének lakosait. A Baranya megyei közgyűlésben és az Európai Régiók Bizottságának legfiatalabb tagjaként igazi lokálpatriótaként küzd a baranyaiak jövőjéért.

Eltökélt célja, hogy az elnéptelenedés, kilátástalanság és elöregedés jellemezte baranyai vidék újra életre kelljen – se a kortársainak, se a jövő generációinak ne kelljen elhagyniuk Baranyát egy jobb élet reményében. Olyan értékteremtő beruházásokért fog küzdeni a térségben, melyek helyben is képesek megteremteni a jólétet.

Annak a tudatában vállaljuk a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…