2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

A Jobbik gyanúja beigazolódott, Nyíregyháza is érintett a Quaestor-botrányban!

A Jobbik kutatása szerint mind az MSZP-nek, mind a Fidesznek meg van a felelőssége és az érintettsége abban, hogy a Nyíregyháza Városi Csatornamű Építő Vízgazdálkodási Társulat közel 300 millió forintot elbrókerezett. A Társulás elnöke Mikó Dániel volt szocialista önkormányzati képviselő. A szervezet honlapja szerint az önkormányzat részéről pedig egy osztályvezető is jelen volt a társulásban, mint kapcsolattartó. Ezek után nehezen hihető, hogy se a Fidesz, se az MSZP nem tudott időben erről az ügyről.

Hogy fordulhatott elő, hogy a brókerbotrány kirobbanását követően 29,7 millió forint értékű költségkeretet kapott a várostól a társulás, amihez további 23,7 millió forint támogatás is kapcsolódott? Meggyőződésünk, hogy a nyíregyházi Jobbik kutatómunkája és a mai sajtótájékoztatónk híre kényszerítette a Fidesz-t arra, hogy lépjen az ügyben, hiszen nem maradt más számukra, mint előre menekülni, és a hibájukat leplezni.

Bízunk benne, hogy Nyíregyháza történetében először valóban megtörténik a felelősségre vonás. A Jobbik mind országos, mind helyi szinten elkötelezett az elszámoltatás terén, sürgősen pótolni kívánjuk a Fidesz öt éve megígért elszámoltatási mulasztását.

Béres Csaba, a Jobbik nyíregyházi önkormányzati képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …