2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

A Jobbik gratulál az osztrák nemzetieknek az elnökválasztáson elért eredményhez

A Jobbik Magyarországért Mozgalom sajnálattal értesült róla, hogy a várakozások és az osztrák nemzetiek elkötelezett munkájának dacára Norbert Hofernek, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelöltjének hajszál híján, de nem sikerült kivívnia a végső győzelmet az elnökválasztáson.
Noha Norbert Hofer most nem tudott nyerni, a Jobbik a hétvégén befejeződött elnökválasztást mégis történelmi jelentőségűnek tartja mind Ausztria, mind pedig az európai politika szempontjából. Ez volt az a választás, ahol a XX. század politikai erői már az első fordulóban kiestek, megmutatva az osztrák emberek igényét a valódi változásra.

A Van der Bellen és Hofer eredménye közötti nüansznyi különbség pedig azt mutatja, hogy a nemzeti opciónak igenis van létjogosultsága, az osztrák emberek jelentős része pedig az FPÖ-ben látja azt az erőt, mely Ausztriát vezetni képes. Bízunk benne, hogy a következő megmérettetés után már győztesként gratulálhatunk nekik.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum