2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Csúszik a metrófelújítás?

A Fővárosi Közgyűlés 2016. május 25-re ütemezett ülésén végre dönthetett volna az M3 metróvonal felújításának idejére szükséges metrópótló buszok beszerzéséről, azonban információink szerint az ülés elmarad, és arra majd csak június 8-án kerül sor.
Mint ismeretes, február óta húzódik a buszbeszerzésekkel kapcsolatos döntéshozatal, amely mögött egyértelműen a kormány és a főváros harca húzódik meg. Tarlós István korábbi sajtótájékoztatóján egyértelművé tette: ha májusban nem sikerül döntést hozni a buszok beszerzéséről, akkor veszélybe kerül a felújítás határidőre történő megkezdése. Tekintettel az M3-as metróvonal kritikus állapotára, a kormány minden halogatással naponta félmillió utas életével játszik.

Felszólítjuk a kormányt, hogy fejezze be a felesleges és kártékony csörtét, és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy határidőre megkezdődhessen az M3 metróvonal felújítása.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum