2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik és az Érpataki Modell Országos Hálózata felajánlja segítségét Alsózsolcának

A Jobbik és az Érpataki Modell Országos Hálózata felajánlja segítségét Alsózsolcának

Alsózsolca polgármestere a sokadik brutális magyarverés után nyílt levélben kért segítséget a kormányzattól a településen tomboló mélyigénytelen cigány emberek megfékezése érdekében. A Jobbik Borsod megyei alelnöke, valamint az „Érpataki Modell” vezetése levélben ajánlotta fel segítségét a település polgármesterének, aki azonban azt visszautasította.

Erről Jakab Péter, a radikális párt megyei alelnöke számolt be szerdai sajtótájékoztatóján. Mint mondta, Zsíros Sándorné polgármester asszony maga is tudhatja, hogy a mindenkori kormányzat rég magára hagyta Borsodot. Ezt támasztja alá az is – folytatta -, hogy Alsózsolca alpolgármestere az a Csöbör Katalin, aki a Fidesz országgyűlési képviselője is egyben, a település közbiztonsága ennek ellenére, vagy pont ezért tovább romlott az elmúlt három évben.

A politikus bírálta a település polgármesterét is, amiért az úgy érzi, nem tehet semmit a város rendjéért. „Zsíros Sándorné nyílt levelében azt kérdezi, meddig köteles eltűrni a településen uralkodó áldatlan állapotokat. Én azt kérdezem, miért tűrte el eddig, illetve tűri még mindig” – jegyezte meg Jakab, aki szerint egy településvezetőnek igenis vannak eszközei a rendteremtéshez. Ezt bizonyítja a korábban vérpataknak csúfolt Érpatak polgármesterének sikere is, aki a mindenkori kormányzati ellenszélben is képes volt kitartó munkával rendet tenni a településén – hangsúlyozta.  „Alsózsolca a 24 órában van, az érpataki modellel azonban megmenthető, ezért ajánlottuk fel segítségünket a város polgármesterének” – tájékoztatott az alelnök hozzátéve, a település első embere „viharos gyorsasággal” utasította el felajánlásukat.

„Alsózsolca polgármestere onnan vár segítséget, ahonnan nem fog kapni, ahonnan viszont kapna, onnan nem fogadja el, ennek pedig az alsózsolcaiak látják a kárát” – mondta a radikális politikus. Jelezte, a lakosság érdekében a Jobbik és az Érpataki Modell Országos Hálózata továbbra is kész segítséget nyújtani a településnek, ezért várják azoknak az alsózsolcai önkormányzati képviselőknek a jelentkezését, akik hajlandóak tevékenyen részt venni a városban kialakult helyzet normalizálásában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek