2022. 05. 17. kedd

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 454 HUF

A Jobbik a nemzetközi sajtónak is bemutatta európai parlamenti választási programját

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a nemzetközi sajtó magyarországi képviselői előtt, angol nyelven is bemutatta „Biztonságos Európát, szabad Magyarországot!” című európai választási programját. A nagy érdeklődés mellett bemutatott program szerint Európa válaszúthoz érkezett és a következő európai parlamenti ciklusban fontos kérdésekre kell választ adnia identitását, céljait, a tagállamok egymáshoz való viszonyát, valamint gazdasági kihívásokat illetően.

A Jobbik szerint az Európai Uniónak, visszatérve alapító atyái eszméihez, egy igazságosabb és szolidárisabb együttműködéssé kell válnia, mely biztonságot és prosperitást nyújt tagjainak. Programunk legfőbb elemei ennek megfelelően a biztonság megteremtését és a migrációs kihívás kezelését, a bérfelzárkóztatás szükségességét és a valódi kohézió megteremtését, az Európai Ügyészséghez való csatlakozást, az álhírek elleni fellépést és az őshonos nemzeti kisebbségek védelmét szolgáló intézkedéseket tartalmazzák.

Ellentétben a Fidesszel, melynek távlati célja egyértelműen az ellentétek szítása és Magyarország kivezetése az Európai Unióból, a Jobbik célja egy jobban funkcionáló Európai Unió és egy demokratikusabb, szabadabb Magyarország megteremtése, mely kiszámítható mindennapokat biztosít polgárainak.

Jobbik Magyarországért Mozgalom


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum