2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

A FIDESZ megalázta a miskolciakat !

Megdöbbenve és értetlenül állunk az előtt, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjeinek egyetlen épkézláb javaslata sem látott napvilágot mindeddig arról, miként képzelik el a választókerületek fejlesztését. Úgy, ahogyan más városokban is, kizárólag – a pártjuk logója mögé bújva-, az országos vezetésük kommunikációs guruitól kapott hangzatos szlogeneket ismételgetik.

Azzal, hogy semmilyen konkrét elképzelést nem hoztak nyilvánosságra, bebizonyították, hogy teljesen alkalmatlanok képviselőnek és csak szavazógépnek nézik az embereket.
Felháborító és megalázó, hogy a MINAP szeptember 25-i számában mindössze annyi jutott eszébe például az 1. számú választókerület Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltének a kerület megoldandó feladatairól, hogy : Szavazzanak a Fidesz-KDNP jelöltjére”, majd beidézett egy rövid gondolatot az országos központjuk által készített miskolci „programjukból”, aminek semmi köze a körzethez.
Mi, valódi, megvalósítható programot kialakító Miskolci Szocialisták gyalázatosnak tartjuk, hogy a Fidesz nem vette a fáradtságot megismerni a polgárok problémáit, kéréseit, így programot sem alkottak egyik választókerületben sem. Ugyanazt szajkózzák, amit Szegeden és más városokban is, központi utasításra.
Felszólítjuk Kriza Ákost és összeverbuvált, a politikában és a választókerületekben is  teljesen ismeretlen jelöltjeit, hogy tegyenek le olyan programot, ami bebizonyítja, hogy nem csak a hatalomra vágynak, hanem valódi képviselői szeretnének lenni miskolciaknak! Egyúttal kérünk minden miskolci lakost, hogy ne tévessze meg Önöket a Fidesz több százmillió forintos kommunikációs gépezete! Szavazzanak olyan jelöltekre, akik valóban tettek a városért, valóban képviselni szeretnék Önöket és konkrét, megvalósítható programmal rendelkeznek! Szavazzanak a MISKOLCI SZOCIALISTÁK JELÖLTJEIRE!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek