2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A rendészeti szerveknek támadhatatlannak kell lenniük

A rendészeti szerveknek támadhatatlannak kell lenniük

A BM az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:
„Régi fegyveréhez nyúlt az MSZP a különféle riportok, beszédek félremagyarázásával. Szerencsére ezeket a módszereket ismerjük, ezért is komolytalanok ezek a próbálkozások.

Gyenge és nevetséges kísérlet, hogy az MSZP vezetőinek hazugságaiból, szavahihetőségüknek hiányából eredő óvatos gazdasági gondolkodást az esetleges következmények tekintetében a kormányon belüli ellentétekre próbálják kivetíteni.
Miután az önmaguk által is elismert hazugságpolitika oda vezetett, hogy nem lehet bízni a kormányzati átadáskor közölt adatokban, a szakszervezetekkel történt megbeszélés során a lehetséges gazdasági következmények tekintetében a belügyminiszter által közölt helyzetértékelés gondolatmenete így kezdődött: ”Ha még ennyi adósságállomány kiderül, ami idáig nem volt a költségvetésben…”, és ennek esetleges negatív következményeit vázolta fel az MSZP szóvivője által idézettek szerint.
Az MSZP szóvivőjének reagálásából úgy tűnik, hogy sajnálatos módon még várhatóak ilyen, a költségvetés elől elrejtett gazdasági csontvázak.
A belügyminiszter célkitűzései az ilyen irányú támadások ellenére sem változnak.
A rendészeti szerveknek támadhatatlannak kell lenniük. Támadhatatlannak az erkölcsi állapotukban, az anyagi helyzetük miatt. A belügyminiszter a SZÉF ülésén elhangzott beszédében azt is kifejtette, hogy a kormány ezt el is fogja érni.”

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek