2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

A Fidesz a bűnözők helyett a Jobbiktól védené meg a nyugdíjasokat

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere közleményben tudatta, rendkívüli frakcióülésen döntött a Fidesz: megvédi a Jobbiktól a nyugdíjasokat. Arról valószínűleg nem született döntés, hogy a bűnözőktől is megvédik-e őket, vagy megelégednek a Jobbik elleni politikai hecckampánnyal.
Amennyiben a politikai hisztin túl az idősek is érdekelnék Kriza Ákost és a Fideszt, úgy nem tájékoztatnák őket félre: a városvezetés kampányának köszönhetően nagyon sok nyugdíjas azt gondolja, a Salkaházi-programban osztott riasztó megvédi őket a bűnözőktől, hiszen érkezik a rendőr. Azt a Fidesz aljas politikai érdekből nem hangsúlyozza, hogy a készülék nem a rendőrséget riasztja, csupán sípol, amire nagyjából annyian fognak felfigyelni, mint egy autóriasztó hangjára.

A fideszes félretájékoztatás Lyukóvölgyben majdnem tragédiát is szült: egy 72 éves nénit megtámadtak, és bár azt hitte, a Salkaházis riasztónak köszönhetően érkezik a segítség, nem jött senki. A néninek végül sikerült a házába menekülve túlélnie a támadást.

https://youtu.be/yhBxUdKz50o

A Jobbik felszólítja Kriza Ákost és társait, ha már megvédeni nem tudják a nyugdíjasokat, legalább óvodás szintű politikai hisztériakeltéssel ne zaklassák őket. A miskolci nyugdíjasokat arra kérjük, ha támadás éri őket, továbbra is használják a telefonjaikat, és tárcsázzák a 112-es segélyhívót, a rendőrséget ugyanis csak így értesthetik, arra a Fidesz riasztói alkalmatlanok.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …