2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
A Fidelitas kérdései Miskolc alpolgármesteréhez

A Fidelitas kérdései Miskolc alpolgármesteréhez

A Fidelitas kérdései Miskolc alpolgármesteréhez„Botrányos építkezés a belvárosban?” címmel a miskolci Fidelitas sajtótájékoztatót tartott szerdán az Antall József parkban. Az eseményen részt vett Fábián István önkormányzati képviselő és Konyári György, a miskolci Fidelitas elnöke. Konyári György, a Fidelitas miskolci elnöke azzal kezdte a sajtótájékoztatót, hogy a társadalom széles rétegeit érintették a gazdasági válság hatásai, de úgy tűnik, nem mindenkit, mert impozáns villa épül a belvárosban.

Információjuk szerint ez dr. Mokrai Mihály alpolgármester, vagy hozzá köthető cég tulajdonában áll, amely felvet néhány kérdést.
A kérdéseket Fábián István önkormányzati képviselő tette fel: arra lennének kíváncsiak, igaz-e, hogy a telek korábban állami, köztulajdonban volt, és  mennyiért jutott a telekhez az alpolgármester? Pályázat útján sikerült-e megvásárolni, vagy másként ? A miskolci szocialistáknak is feltett egy kérdést: etikusnak tartják-e, hogy képviselőjük ilyen hivalkodó villát épít.  A tájékoztatón elhangzott, a kérdésekre a sajtóorgánumokon keresztül várják a válaszokat.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek