2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Facebookon már a Jobbik IT is népszerűbb az LMP-nél

A Jobbik Ifjúsági Tagozat Facebook-oldala ma lekörözte a fiatalosnak mondott LMP hivatalos oldalának támogatóit. A Jobbik hivatalos oldala már rég a legnépszerűbb a pártok között, de a fiatalok közötti erősödésünknek újabb jele az, hogy a látványosan önmaga felszámolásán dolgozó liberális médiapárt megelőzésével már a parlamenti erőkkel áll versenyben a Jobbik Ifjúsági Tagozat.
A parlamenti pártok ifjúsági szervezeteinek összesen nincsen annyi kedvelője, mint a Jobbik IT-nek. A Fidelitasnak negyedannyi, a Societasnak kevesebb mint tizedannyi kedvelője van, mint a nemzeti szervezetnek. Ez nem is csoda, hiszen számtalan kutatás állapította meg, hogy a legfiatalabb szavazók között a nemzeti radikálisok állnak az első helyen.

A dinamikusan növekvő olvasótábor együtt jár a szervezet tagságának és tagszervezeteinek rohamos növekedésével is. A nemzeti radikális ifjúsági szervezetnek immáron százötvennél is több működő szervezete van országszerte. Helyi szervezeteinkben aktív munka és közösségformálás zajlik, amely a jövő ifjúsága szellemi és lelki összetartozásának, kibontakozásának alapjául szolgálhat. Töretlenül valljuk: a jövőt nem lehet megállítani!

Jobbik Ifjúsági Tagozat

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek