2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

A DK tiltakozik a vagyongyarapodási vizsgálatok megszüntetése ellen

Lapinformációk szerint a NAV leállítja a vagyonosodási vizsgálatokat. Ezzel az adóhatóságot, vagyis az államkasszát több milliárdos kár éri, pedig a behajtott összegekből például fel lehetne számolni a gyermekéhezést Magyarországon.
A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány azért állítja le ezeket a vizsgálatokat, mert például a Demokratikus Koalíció többször kezdeményezett ilyen eljárást például Orbán Viktor, Rogán Antal vagy Szijjártó Péter ellen. A vagyonosodási vizsgálat pedig megmutathatta volna, hogy az összeszedett milliárdok nem tisztességes úton is eljuthattak politikusok és hozzátartozóik számlájára.

A DK tiltakozik a vagyonosodási vizsgálatok leállítása ellen, kormányra kerülve az össze vizsgálatot le fogja folytatni függetlenül attól, hogy melyik oldal politikusáról van szó, ráadásul mindezt a jelenlegi, de most sutba dobott szabályok szigorításával fogjuk megtenni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…