2024. 10. 20. vasárnap

Vendel
1 EUR 400 HUF
1 GBP 481 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kék-Hírek » A vita hevében

A vita hevében

Közös szórakozásuk után két garadnai férfi annyira összeveszett, hogy kölcsönösen bántalmazták egymást, majd egyikük megszúrta a másikat.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság K. Gyula 58 éves garadnai lakossal szemben. A gyanúsított 2017. február 2-án az esti órákban garadnai lakásában ismerősével együtt szórakozott, majd a kialakult nézeteltérést és kölcsönös bántalmazást követően a férfi megszúrta a 28 éves sértettet.

 

Az ügyben indított nyomozás eredményeként a késsel támadó férfit a nyomozók elfogták, majd a rendőrségre előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…
Titkos raktár az üzletben
Közel húszezer hamis játék került elő egy budapesti üzlet „titkos” raktárából. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp