2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A DK reagálása Orbán Viktorra – Most veszi el a kormány a családoktól a biztonságos karácsonyozást

A DK reagálása Orbán Viktorra – Most veszi el a kormány a családoktól a biztonságos karácsonyozást

Hiába követelte a DK, Orbán Viktor mai bejelentése szerint a kormány továbbra sem tervezi, hogy kérésre bárkit ingyen letesztel az ünnepek előtt, hogy a családok biztonságban tudjanak együtt karácsonyozni. Tesztelés most sem lesz, ehelyett inkább minden családnak tervezhetetlenné tették a karácsonyt azzal, hogy majd csak december 21-én mondják meg, hogy 24-én este mit lehet és mit nem. Ilyet csak egy olyan miniszterelnök jelent be, akinek halvány fogalma sincs arról, hogy mit kellene tennie.

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány most veszi el a családoktól a biztonságos karácsonyozás lehetőségét! Ha már nem teszteltek ősszel tömegesen és ingyenesen, azt még megtehették volna, hogy az ünnep előtt kérésre ingyenesen tesztelnek bárkit, hogy a családok biztonságban találkozhassanak az ünnepi asztalnál – ezt követelte a DK. Orbán Viktor és tehetetlen pánikkormánya most ezt is elvette a magyaroktól, miattuk nem lesz biztonságos a családi karácsonyozás. Úgy tűnik, hogy nem kell Szájer Józsefet emlegetni ahhoz, hogy lássuk, mennyit is jelentenek a kormánynak a családok: éppen annyit, mint a keresztény-konzervatív értékek, azaz semmit.

dr. Molnár Csaba
A DK ügyvezető alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…