2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A DK reagálása Orbán Viktorra – Most veszi el a kormány a családoktól a biztonságos karácsonyozást

A DK reagálása Orbán Viktorra – Most veszi el a kormány a családoktól a biztonságos karácsonyozást

Hiába követelte a DK, Orbán Viktor mai bejelentése szerint a kormány továbbra sem tervezi, hogy kérésre bárkit ingyen letesztel az ünnepek előtt, hogy a családok biztonságban tudjanak együtt karácsonyozni. Tesztelés most sem lesz, ehelyett inkább minden családnak tervezhetetlenné tették a karácsonyt azzal, hogy majd csak december 21-én mondják meg, hogy 24-én este mit lehet és mit nem. Ilyet csak egy olyan miniszterelnök jelent be, akinek halvány fogalma sincs arról, hogy mit kellene tennie.

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány most veszi el a családoktól a biztonságos karácsonyozás lehetőségét! Ha már nem teszteltek ősszel tömegesen és ingyenesen, azt még megtehették volna, hogy az ünnep előtt kérésre ingyenesen tesztelnek bárkit, hogy a családok biztonságban találkozhassanak az ünnepi asztalnál – ezt követelte a DK. Orbán Viktor és tehetetlen pánikkormánya most ezt is elvette a magyaroktól, miattuk nem lesz biztonságos a családi karácsonyozás. Úgy tűnik, hogy nem kell Szájer Józsefet emlegetni ahhoz, hogy lássuk, mennyit is jelentenek a kormánynak a családok: éppen annyit, mint a keresztény-konzervatív értékek, azaz semmit.

dr. Molnár Csaba
A DK ügyvezető alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum