2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A DK minden elemében támogatja és betartja a ma bejelentett, hatpárti budapesti ellenzéki együttműködést

A DK minden elemében támogatja és betartja a ma bejelentett, hatpárti budapesti ellenzéki együttműködést

A mai napon a DK, a Momentum, az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP közös sajtótájékoztatón jelentették be, hogy létrejött a teljes, mind a 23 kerületet lefedő fővárosi ellenzéki együttműködés. Nem csak Tarlós István ellen, hanem minden fideszes jelölt ellen csak egy, közös ellenzéki jelölt fog indulni ősszel.
Teljesen természetes, hogy a Demokratikus Koalíció minden elemében támogatja és betartja a ma bejelentett, hatpárti budapesti ellenzéki együttműködést. A DK az a párt, amely a legrégebb óta hangoztatja, hogy a Fidesz csak ellenzéki összefogással győzhető le, már a tavalyi országgyűlési választáson is a 63 jelöltünket léptettük vissza az összefogás jegyében, a legtöbbet minden ellenzéki párt közül. A felelősségünk azóta csak nagyobb lett, de ennek is meg fogunk felelni. Budapest ősszel ellenzéki lesz, hogy végre szabad, élhető, európai főváros lehessen.

Gy. Németh Erzsébet
fővárosi képviselő
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum