2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Zimány Linda: „A legfontosabb a harmónia önmagaddal”

Zimány Linda: „A legfontosabb a harmónia önmagaddal”

Gyönyörű napsütésben kezdődött el a Miss Balaton 2019 második castingja, ahol az első fordulóról tovább jutó 24 lány állhatott ismét a válogató zsűrije elé. Csak úgy, mint az előző körben, a versenyzők ismét a mentorok segítségével készültek arra, hogy a legjobb formájukat mutassák meg a bíráknak, akikhez ezúttal Zimány Linda is csatlakozott. A 2006-os Miss Balaton királynője elárulta, milyen érzésekkel figyelte az új generációt, és szerinte mitől lehet valakiből királynő.

Az első fordulóról továbbjutó 24 lány most is a mentorokkal, vagyis Magony Szilvivel, Bertók Fruzsinával és Horváth Cintiával készült az egész napos megmérettetésre. A versenyzőknek ismét több körben kellett bizonyítaniuk, többek között azt, hogyan mozognak a színpadon külön-külön és koreográfiában, illetve hogyan állnak modellt egy profi fotós előtt.

Epres Panni, Dukai Regina, Iszak Eszti, Seres Attila és Varró Andris, a Sugarbird stylistja mellett ezúttal Zimány Linda is a zsűri tagja volt a Miss Balaton második castingján. Linda fejére 2006-ban került a Miss Balaton koronája, így most nosztalgikus érzésekkel is figyelte a lányokat. „Minden évben figyelemmel kísérem a Miss Balaton szépségversenyét. Egykor én viselhettem a koronát, így mindig megdobban a szívem, amikor egy fiatal lány elnyeri ezt a királynői címet” – árulta el Linda. „Két évvel ezelőtt a döntő zsűrijében kaptam szerepet, akkor már azzal a 12 versenyzővel találkozhattam, akik előtte rengeteget készültek, hogy a finálén magabiztosan, lehengerlően álljanak a színpadra. Most izgalmas volt egy castingon, még a felkészítő tábor előtt találkozni a versenyzőkkel, hiszen ekkor még másképp állnak elénk. Nagyon izgalmas feladat kiszúrni a lányokban azt a bizonyos „valamit”. Persze, fontos a jó alak, a szép arc, de ennél sokkal fontosabb, hogy a lányok harmóniában legyenek önmagukkal, hiszen annál szebbé semmi nem teszi a nőket.”

Hamarosan kiderül, ki lesz az a 12 lány, aki a döntőben folytatja tovább a versenyt. Az augusztusi finálét megelőzően azonban a döntős versenyzők egy fotótáborban, valamint egy egyhetes táborban, tanácsadók és mentorok segítségével készülhetnek majd a nagy napra, amikor kiderül, ki lesz 2019-ben Miss Balaton királynő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek