2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

4 éve mindent ígértek csak fűt-fát nem

„Idefelé jövet az ereszcsatornákból kinövő fákat láttam a Széchenyi utcán. Ez nem mehet így tovább!”
Ezzel nyitotta beszédét a most leköszönő polgármester, 2010. szeptember 14-én a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara fórumán. Akkor még jelöltként.

Ezen fórumon elhangzott beszédben majdhogynem esküt tett le, hogy márpedig a helyi vállalkozók több lehetőséget fognak kapni az önkormányzati beruházásoknál.

Sok tucat fénykép bizonyítja, hogy a tapolcai medence építésére az ország minden pontjáról érkeztek vállalkozók. Például a festő Felsőtárkányból, a gipszkartonos Fótról, Klímás Budapestről.
Meghívásos közbeszerzési eljárásokon még esélyt sem kapnak miskolci cégek.

A leleplező videó látható itt:

http://youtu.be/dzNhq2HHXQw

De miért is mutatom be a fenti két képet? Mert azok alig 50 méterre készültek attól a helytől, ahol 4 éve a fű-fa-ígéret elhangzott.

Az élet él és élni akar. A növények túlélték ezt a 4 évet. Sajnos a helyi cégek kevésbé.

Olvasom, hogy a napokban a polgármester egy megállapodást írt alá a helyi vállalkozók képviselőivel, amelyben megint ígérgetett.

Furcsa, hogy aznap történt ez, amikor kiderült, hogy 149 millió forintért egy öltözőt egy erdőhorváti cég építhet Miskolcon.

Én nem ígérem, hogy a természetet megzabolázom, de vállalom, hogy a miskolci embereknek munkát adó cégeknek lehetőséget adok.

Még akár a sajtó előtt aláírt megállapodás nélkül is.

Miskolcot így lehet visszaadni a miskolciaknak.

Pásztor Albert

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…