2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

10 évig csak dudva nőtt a területen, most pedig már épül a miskolctapolcai strand

Válasz az MSZP  „Miért irtózik a városvezetés a miskolciaktól? címmel tartott sajtótájékoztatójára

Sajnálatosnak tartjuk, hogy a város fejlesztését szolgáló beruházásait folyamatos és alaptalan támadások érik. Ez történik most a miskolctapolcai strand építésével kapcsolatban is. Fontosnak tartjuk leszögezni, hogy a város vezetői és a miskolciak mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez a nagyszabású beruházás ne váljon politikai játszmák színterévé. A jelenlegi városvezetésnek sikerült elindítania azt, amit az előző két ciklus vezetésének nem. Most már, szerencsére nem arról kell beszélni, hogy a tapolcaiak el akarnak szakadni a várostól, hanem arról, hogy a miskolciak és a tapolcai városrészben élők által régóta várt fejlesztések indulhattak meg a borsodi megyeszékhelyen.
Mint ismert, a pályázatot elnyerő kivitelező, a ZÁÉV Építőipari Zrt. a földmunkákat a miskolci MIZSIK Kft.-vel végezteti, a további szakági munkák elvégzésére is több miskolci alvállalkozóval tárgyalnak. A kivitelező, a városvezetők kérésére, minden olyan munkálatot, amelyet helyi cégek el tudnak vállalni, velük végeztetik el. Ez most is így van, hiszen az alvállalkozók nagy része miskolci vagy Miskolc környéki cég, annak ellenére, hogy a városvezetés nem határozhatja meg, hogy a fővállalkozó milyen alvállalkozókat tart alkalmasnak a munka elvégzésére.
Arra kérjük a szocialista képviselőket, hogy ne manipulálják a városlakókat! Örüljenek együtt a miskolciakkal azoknak a fejlesztéseknek, beruházásoknak, amelyek szebbé teszik városunkat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek