2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Köszönet a gyógyítóknak HOLNAP!

Hagyományos KÖSZÖNET A GYÓGYÍTÓKNAK elnevezésű programjával az Éltető Lélek Alapítvány az egészségügyben dolgozóknak tiszteleg.

Minden évben Szent Lukács napjához közel tartja a szerveződés a programot, hogy megemlékezzen azokról, akik áldozatos munkájukkal gyógyítanak, ápolnak, segítenek. Ezúttal 2022. november 29-én kedden 17 órától a Miskolci Akadémiai Bizottság szék-
házában szervezik a programot, melynek fővédnöke, védnökei, díszvendégei prominens közéleti személyiségek, akik hangsúlyosabbá teszik az estet. Az egybegyűlteket köszönti majd Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Holndonner Ferenc és Dr.Várhelyi Krisztina az Éltető Lélek Alapítvány vezetői.
Ünnepi beszédet mond a Semmelweis Díjjal kitüntetett  Dr.Mátyás Lajos, a BAZ Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház orvosigazgató-helyettese, osztályvezető főorvos. Dr.habil.Gyulai Éva történész, egyetemi docens Borsod vármegye tisztiorvosai (1750-1850) címmel tart előadást. Közreműködik Vihula Mihajlo gitárművész-zeneszerző és Kolozsi Balázs énekművész.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek