2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Kilátó ReStart – Üzenj az Avasi kilátó 120. születésnapjára!

Kilátó ReStart – Üzenj az Avasi kilátó 120. születésnapjára!

Miskolc ikonikus épületét, az idén 60 éves Avasi kilátót sokévnyi méltatlan mellőzöttség után a Kilátó ReStart program részeként, az Európai Unió által biztosított forrásnak köszönhetően a város felújítja. A beruházás – csakúgy, mint maga a kilátó – szimbolikus a város életében, a többi közt azt is jelképezi, hogy összefogással még a legnehezebb időkben is jelentős fejlesztések tudnak megvalósulni.

Az épület felújítása hamarosan befejeződik. Miskolc MJV Önkormányzata 2023. december 14-ig (csütörtök) olyan kedves vagy érdekes, saját, baráti vagy családi fotókat, esetleg történeteket vár, melyek valamilyen formában kötődnek a kilátóhoz. Ezeket az alábbi internetes elérhetőségen van lehetőség feltölteni:

https://www.miskolc.hu/kilato-restart

A beérkezett képeket és szövegeket az idén 60 éves, felújított Avasi kilátó átadásakor egy időkapszulásban helyezik el, aminek tartalmát újabb 60 év múlva, 2083-ban láthatja majd az utókor.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …