2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Két képviselő tesz esküt a Jobbik színeiben

A mai napon lemondott országgyűlési képviselői tisztségéről pártunk két parlamenti képviselője, Szabó Hajnalka és Végh Noémi. A két képviselő asszony a mögöttünk álló nehéz időszakban is nagy figyelemmel és alaposan végezte munkáját és képviselte a Jobbik által meghatározott konzervatív politikát az Ország Házában. Alapos munkájukat és kitartásukat ezúton is szeretnénk megköszönni, közösségünk személyüket és kiállásukat nagyra tartja.

 

A Jobbik Országos Elnöksége az így megüresedett két mandátum egyikére Ander Balázst választotta, akire az a feladat vár, hogy képviselőként – mint korábbi és jelenlegi pedagógus – képviselje a magára hagyott közoktatás ügyét, hangja legyen a pályatársainak és a szülőknek egyaránt. Dudás Róbert pedig – mint korábbi polgármester – a kormány által a csőd szélére sodort önkormányzatok helyzetének javítása érdekében is fog dolgozni a Parlamentben, mert az önkormányzatok nem maradhatnak valódi és hatékony képviselet nélkül a törvényhozásban.

 

Az előttünk álló időszakban azon fognak dolgozni új képviselőink is, hogy az elszabaduló energiaárakra, a magas inflációra, a munkahelyek elvesztésére hiteles, jobboldali konzervatív választ tudjunk megfogalmazni, egyszersmind pedig alternatívát tudjunk kínálni azon honfitársainknak, akik hitüket vesztették a hazánkat gazdasági- és szociális válságba sodró kormánypártokban.

 

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…